Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.09.2021
Polštáře na vyšívání CDA
Přidány nové sady na vyšívání polštářů od firmy CDA (rozměr 40 x 40 cm). Sada obsahuje předtištěný gobelín (silně natužená látka), potřebné množství a... číst celé
10.09.2021
Gobelíny Orchidea
V e-shopu nové motivy gobelínů Orchidea. Ke všem gobelínům můžete zakoupit také vyšívací příze Ariadna nebo DMC podle seznamu od výrobce.  číst celé
10.09.2021
Košíky na ruční práce
V nabídce nové košíky na ruční práce, šití nebo vyšívání. Košíky jsou určené pro přehledné uložení šicích nebo vyšívacích pomůcek, případně uschování ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Chcete vědět o novinkách? Zaregistrujte si svoji emailovou adresu a budete dostávat pravidelné informace.

Poštovné

Dobírka 119,- Kč
Platba převodem 79,- Kč
Poštovné ZDARMA nad 1800,- Kč

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Hana Růžičková, se sídlem A. Dvořáka 8a, Blansko, IČ 75794063 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BORDURY - předlohy pro vyšívání - zdarma ke stažení
21.08.2021
BORDURY - předlohy pro vyšívání - zdarma ke stažení
Jak vyšívat bordury? Předlohy jsou určené pro vyšívání křížkovým stehem. Barvu můžeme změnit podle odstínu použité látky. číst celé
Jak objednat gobelín s vyšívacími přízemi?
08.08.2021
Jak objednat gobelín s vyšívacími přízemi?
Ke každému gobelínu lze objednat sadu vyšívacích přízí podle rozpisu od výrobce. Jak na to? číst celé
K čemu se používá dutá jehla?
08.08.2021
K čemu se používá dutá jehla?
Dutá jehla a technika ručních prací punch needle. číst celé
Gobelíny na vyšívání
08.08.2021
Gobelíny na vyšívání
Informace o vyšívání gobelínů. číst celé
Newsletter e-rucniprace.cz

 

 Orchidea          RTO         DMC            Vervaco          Pony       MEZ         Prym          Ariadna

 

E-rucniprace.cz - internetový obchod s pomůckami pro ruční práce, vyšívání, háčkování, pletení, galanterie a kreativní potřeby.

Spolupracujeme s webovým magazínem Ruční práce, Balkónové květiny, Zmagazin a Vyšívání-online

Copyright © 2011-2021 IRP
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.